Albin Tahiri arrin rezultatin më të mirë në histori të Kosovës në LOD

Albin Tahiri arrin rezultatin më të mirë në histori të Kosovës në LOD

Skitari Albin Tahiri ka zënë vendin e 15-të nga 27 garues në disiplinën e kombinimit alpin, që përbëhet nga lëshimi dhe sllallomi. Në lëshim ishte i 22-ti.

Është kjo pozita më e mirë në karrierën e tij në Lojërat Olimpike Dimërore dhe po ashtu rezultati më i mirë për Kosovën.


Albini do të garojë edhe më 13 dhe 16 shkurt, në sllallom të madh dhe sllallom.

Komiteti Olimpik i Kosovës përgëzoi skitarin Tahirin për renditjen

Lexo edhe

Video