Andin Hoti emërohet Kryesues i Komisionit Qeveritar për Personat e Zhdukur

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, e ka emëruar Andin Hotin, Kryesues të Komisionit Qeveritar për Personat e Zhdukur. Në komunikatën për media nga zyra e kryeministrit Kurti thuhet se “Çështja e personave të zhdukur është një nga çështjet prioritare të Qeverisë së Kosovës, dhe emërimi i sotëm tregon që kjo temë shkon përtej … Continue reading Andin Hoti emërohet Kryesues i Komisionit Qeveritar për Personat e Zhdukur