ALB-Architect vazhdoi me rritjen e biznesit në fushën e shërbimeve inxhinierike në ShBA

ALB-Architect vazhdoi me rritjen e biznesit në fushën e shërbimeve inxhinierike në ShBA

Pas një përvoje të zellshme në Evropë, Azi dhe Afrikë, ALB-Architect tani është duke eksploruar me nxitim mundësitë e zgjerimit të aktivitetit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.


Gjatë vizitës së tij në Washington, D.C., z. Afrim Demiri, CEO, mes tjerash zhvilloi një takim të rëndësishëm me z. Ted Cruz, senatorin nga Teksasi i cili shërben në Komisionet për Ekonomi, Marrëdhënie Ndërkombëtare, si dhe atë për Tregti, Shkencë, dhe Transport.

Z. Demiri është duke vazhduar agjendën e tij me një numër takimesh me biznesmenë dhe politikanë të rangut të lartë në Washington, Teksas, dhe New York.

Lexo edhe

Video