Alarmi për mjet shpërthyes në “Xhevdet Doda”, evakuohen nxënësit

Alarmi për mjet shpërthyes në “Xhevdet Doda”, evakuohen nxënësit

Në Shkollën e Mesme “Xhevdet Doda” në Prishtinë një alarm për bombë ka bërë që policia të evakuojë nxënësit dhe personelin e shkollës.


Kërcënimi për mjet shpërthyes dyshohet se është dërguar përmes postës elektronike.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka nisur ndërmarrjen e veprimeve operative të nevojshme për të menaxhuar situatën në atë zonë.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.