Al Trade vë gurthemelin e objektit të ri në Fushë Kosovë – Linda 17

Al Trade vë gurthemelin e objektit të ri në Fushë Kosovë – Linda 17

Çdoherë jemi në kërkim për më mirën për jetesë, një vend ku bashkë me familje gjejmë rehati, një ambient që i ofron të gjitha!

E nëse kërkoni më të mirën, atë e gjeni në banesat e Lindës nga Al Trade. Tash e 23 vjet, Al Trade është dëshmuar se çdo projekt i saj ka vulën e cilësisë për ndërtim të përsosur dhe komoditet në çdo metër katror.


Al Trade sot vendosi gurthemelin e objektit Linda 17 në Fushë Kosovë, një objekt i ri që do të ndërtohet me përkushtim dhe estetikë, ndërtim kualitativ dhe modern. Duke vazhduar të dëshmojë përkushtimin e madh që ka në realizimin e projekteve të saj.

Krahas këtij kompleksi Al Trade është duke realizuar projekte tjera në Prishtinë dhe në Fushë Kosovë.

Lexo edhe

Video