Al Trade vë gurthemelin e objektit “Linda 20” në Fushë Kosovë

Al Trade vë gurthemelin e objektit “Linda 20” në Fushë Kosovë

Kompania e njohur e ndërtimit, Al Trade, po vazhdon punën në ndërtimin e komplekseve me cilësinë më të lartë.

Së fundmi, kompania ka vënë gurthemelin e objektit më të ri në rrugën “Fazli Grajqevci” në Fushë Kosovë, “Linda 20”. 

Al Trade ndër vite ka dëshmuar se çdo projekt i tyre është i cilësuar për ndërtim të përsosur dhe standarde të larta. E përjashtim nuk bën as objekti më i ri.

Patjetër që ky objekt është vendi ideal që ti dhe familja jote të filloni një jetë të re dhe plot komoditet.

Kontaktoni që sot Al Trade dhe blini banesën e duhur për familjen tuaj sa s’është vonë.


Së bashku, jemi të lumtur!

Për më shumë informacione kontaktoni:

Facebook: Al Trade Center

E-mail: [email protected]

Nr.tel: 0800 77 770 / 049 777 127 / 049 318 676 / 044 976 777 / 043 989 111

Lexo edhe

Video