Al Trade nis objektin e ri në kompleksin Linda (Foto)

Al Trade nis objektin e ri në kompleksin Linda (Foto)

Si gjithmonë me intensitet të lartë të punës, ndërtim kualitativ dhe modern, si dhe me përkushtim të plotë në fushën e ndërtimit, Al Trade sot ka vënë gurthemelin më të ri të objektit A2 në kompleksin Linda në Fushë Kosovë.

Ky objekt përndryshe është i gjashti me radhë por nuk është i fundit.

Al Trade po vazhdon të dëshmojë përkushtimin e madh që ka në realizimin e projekteve të saj.

Plot 23 vjet rrugëtim, gjatë së cilit, së bashku kemi kaluar sfida e kemi shënuar suksese të mëdha!

Krahas këtij kompleksi Al Trade është duke realizuar projekte tjera në Prishtinë dhe në Fushë Kosovë. l Trade ndërtimin e rehatinë i ka me t’leme e jo me t’bleme!


Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në:

0800 77 770 (pa pagesë) dhe +383 49 777 127, +383 43 989 111, +383 44 976 777

[email protected]

altradecenter.com

Lexo edhe

Video