Al Trade Market më afër prishtinasve me pikën e re

Al Trade Market më afër prishtinasve me pikën e re

Rrjeti i qendrave tregtare me pakicë Al Trade Market sot ka hapur edhe pikën e pestë në Prishtinë. Ajo gjendet në rrugën “Lidhja e Prizrenit” dhe shihet si një mundësi e re për qytetarët e kryeqytetit.

Tashmë banorët e kryeqytetit do të kenë në dispozicion një dyqan në të cilin përfshihet një gamë e gjerë e produkteve nga sektorët më të ndryshëm, që padyshim plotësojnë çdo kërkesë të tyre.


Por, jo vetëm kaq! Al Trade Market për nderë të 21-vjetorit të themelimit të kompanisë Al Trade dhe hapjes të pikës së re sjell super ofertë, nga data 19 deri 25 tetor 2020.

Aty do të përfitoni nga zbritja në llojllojshmëri të produkteve.

Përmes pikës së saj më te re, Al Trade Market synon të krijojë lidhje edhe më të forta me qytetarët e Prishtinës, që t’i ndajnë vlerat dhe të mbështesim komunitetin, prandaj thonë se po angazhohen çdo ditë të jenë më afër qytetarëve që së bashku të rrugëtojnë në rrugën e sukseseve.

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: