AL KOSOVAPRESS – Konkurs – Montazhierë me përvojë dhe praktikantë

AL KOSOVAPRESS – Konkurs – Montazhierë me përvojë dhe praktikantë

Agjencia e Pavarur e Lajmeve KosovaPress shpall konkurs për vendin e punës:

Dy (2) montazhierë me përvojë

Dy (2) montazhierë praktikantë

Kriteret për pozitën e parë:

Detyrat:

  1. Operon me montazhet linerare dhe jo-linerare (kompjuterike)
  2. Duhet të jetë kreativ në prodhimin e të gjitha llojeve të programeve

3.Video materiali i montuar ose i përpunuar (post-produksion) duhet t’i plotësojë të gjitha standardet profesionale në aspektin teknik dhe artistik


  1. Bashkëpunon ngushtë me regjisorin (realizatorin), producentin ose autorin e emisionit përkatës

Kushtet:

  1. Të ketë njohuri të shkëlqyer teknike në programet: Adobe Premiere, Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop.
  2. Së paku 1 vit përvojë pune në punë të ngjashme

3.Aftësi për të punuar me ndërrime dhe me orar të zgjatur

4.Aftësi për të punuar qetë nën presion dhe si pjesë e ekipit

5.Kreativiteti dhe aftësia për të punuar me vetiniciativë

Kriteret për pozitën e dytë:

  1. Aftësi për të punuar me ndërrime dhe me orar të zgjatur
  2. Aftësi për të punuar qetë nën presion dhe si pjesë e ekipit
  3. Kreativiteti dhe aftësia për të punuar me vetiniciativë

Konkursi mbetët i hapur nga data 6 tetor deri më datën 10 tetor 2021.

Të gjithë të interesuarit CV mund t’i dërgojnë në email adresë: [email protected]

Lexo edhe

Video