AL KOSOVAPRESS – Konkurs – Dy montazhierë dhe dy kameramanë

AL KOSOVAPRESS – Konkurs – Dy montazhierë dhe dy kameramanë

Agjencia e Pavarur e Lajmeve KosovaPress shpallë konkurs për vendin e punës:

Dy (2) montazhierë

Dy (2) kameramanë

Kriteret për pozitën e parë:

Detyrat:

1. Operon me montazhet linerare dhe jo-linerare (kompjuterike)

2. Duhet të jetë kreativ në prodhimin e të gjitha llojeve të programeve

3.Video materiali i montuar ose i përpunuar (post-produksion) duhet t’’i plotësojë të gjitha

standardet profesionale në aspektin teknik dhe artistik

4. Bashkëpunon ngushtë me regjisorin (realizatorin), producentin ose autorin e emisionit përkatës

Kushtet:

1. Të ketë njohuri të shkëlqyer teknike në programet: Adobe Premiere, Adobe Illustrator, Adobe


Phottoshop.

2. Së paku 1 vit përvojë pune në punë të ngjashme

3.Aftësi për të punuar me ndërrime dhe me orar të zgjatur

4.Aftësi për të punuar qetë nën presion dhe si pjesë e ekipit

5.Kreativiteti dhe aftësia për të punuar me vetiniciativë

Kriteret për pozitën e dytë:

1. Të ketë përvojë pune së paku 1 vit

2. Aftësi për të punuar me ndërrime dhe me orar të zgjatur

3. Të ketë vullnet pune në këtë sektor

4. Të ketë patentë shofer të kategorisë B

Konkursi mbetët i hapur nga data 30 maj deri më datën 04 qershor 2021.

Të gjithë të interesuarit CV mund t’i dërgojnë në email adresë: [email protected]

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: