Aktivitete të fëmijëve për 7 dhe 8 Mars

Aktivitete të fëmijëve për 7 dhe 8 Mars

Në rubrikën “Bota e Fëmijëve”, këtë javë realizojmë aktivitete për 7 dhe 8 Mars.

Kopshti i fëmijëve “Sonita” kanë pregatitur aktivitete shumë interesante.


Për më shumë klikoni në link-un më poshtë;

 

Lexo edhe

Video

error: