Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër të pandehurit me inicialet H.H.


Prokuroria Speciale aktakuzën kundër të pandehurit me inicialet H.H., e ka ngritur për shkak të dyshimit se e ka kryer veprën penale “Organizimi dhe pjesëmarrja në grup terrorist”, të  Kodit penal të Republikës së Kosovës.

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: