Aktakuzë ndaj dy personave për falsifikim të parasë

Aktakuzë ndaj dy personave për falsifikim të parasë

Prokuroria Speciale e Kosovës (PSRK), ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër të pandehurve me inicialet M.B dhe SH.B.


Prokuroria Speciale njofton se dy të pandehurit duke vepruar në bashkëveprim kanë kryer veprën penale falsifikim i parasë.

Në njoftimin e Prokurorisë nuk janë dhënë më tepër detaje lidhur me rastin.

Lexo edhe

Video