Aksioni te qeveria, arrestohen 4 aktivistë të PSD-së

Katër aktivistë të Partisë Socialiste janë arrestuar nga Policia e Kosovës, pas një përleshje që kanë pasur me zyrtarët policorë.

Policët kanë përdorur edhe sprej lotësjellës ndaj aktivistëve të PSD të cilët në ndërtesën e qeverisë kanë shkruar “Gjakderdhje financiare” dhe të njëjtën e kanë goditur me ngjyrë të kuqe.


Në këtë përleshje ishte edhe kryetari i PSD-së, Darda Molliqaj.

Në mesin e të arrestuarve janë Zgjim Hyseni, Nol Nushi, Frashër Krasniqi.

Lexo edhe

Video