Aksion në të gjitha pikat e KonSonit në Kosovë

Aksion në të gjitha pikat e KonSonit në Kosovë

Kompania më e madhe e mishit dhe vezëve në Kosovë “KonSoni”, po vazhdon me ofertat dhe çmimet e lira, kësaj radhe në të gjithë pikat që ka nëpër Kosovë.

1 kg mish zogu i freskët 2.99

Prishtinë

Prizren

Gjilan

Gjakovë

Pejë


Ferizaj

Vushtrri

Podujevë

Suharekë

Viti

Tani edhe me dy pika të reja te Rafuna, afër Gorenjës, përballë Hib Petrol dhe te rrethi i rrugës C.

Konsoni i jep shije çdo shtëpie

Lexo edhe

Video