Aksion i Doganës dhe Policisë së Kosovës në veri, dëgjohen të shtëna armësh

Një aksion i Doganës dhe Policisë së Kosovës është duke u zhvilluar sot nga orët e paradites në komunën e Zvecanit, në veri të vendit. Burime të KosovaPress-it bëjnë të ditur se ky aksion ka synim luftën kundër kontrabandimit të mallrave dhe evazionit fiskal. “Dogana dhe Policia e Kosovës kanë intervenuar sot në një objekt … Continue reading Aksion i Doganës dhe Policisë së Kosovës në veri, dëgjohen të shtëna armësh