Aksidenti me autobus në Bullgari, dy nga të mbijetuarit nesër arrijnë në Maqedoni

Aksidenti me autobus në Bullgari, dy nga të mbijetuarit nesër arrijnë në Maqedoni

Nesër do të nis kthimi për në Maqedoni të Veriut i të mbijetuarve në tragjedinë e rëndë në Bullgari. Fillimisht do të kthehen dy të mbijetuarit e parë.

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani deklaroi se nga spitali në Sofje është informuar që deri më 1 dhjetor do të duhet të lëshohen për në vendlindje të 7 pacientët të cilët i mbijetuan tragjedisë.


Osmani po ashtu tha se pritet që nga mesi i javës së ardhshme të përfundojë edhe procesi i identifikimit të kufomave dhe të organizohet transporti i tyre për në Maqedoninë e Veriut.

Osmani shtoi se Ministria e Jashtme do të organizojë transportin e veçantë të kufomave, ndërsa potencoi se do ketë takim me familjarët e tyre për të parë cilat janë pritjet dhe kërkesat.

Lexo edhe

Video