Aksidentet me fatalitet, policia kërkon kujdes të shtuar në komunikacion, paralajmëron masa rigoroze

Pas raportimit të rasteve të fundit të aksidenteve me fatalitet në trafikun rrugor, Policia e Kosovës ka lëshuar një komunikatë për media, përmes së cilës ka apeluar për kujdes dhe vigjilencë të shtuar në funksion të parandalimit të rasteve të tilla tragjike. Ndërkohë që ka paralajmëruar se do të aplikohen masa rigoroze ligjore ndaj të … Continue reading Aksidentet me fatalitet, policia kërkon kujdes të shtuar në komunikacion, paralajmëron masa rigoroze