AKP – Njoftim për Listat Fillestare te NSH-ve

AKP – Njoftim për Listat Fillestare te NSH-ve

Agjencia Kosovare e Privatizimit njofton të gjithë ish punëtorët e Ndërmarrjeve Shoqërore në vijim:


Stacioni i Veterinës Rahovec; KB Pirana Prizren; Fapol Podujevë; Apiko Pejë, dhe Ekonomia Pyjore Prishtinë  se publikimi i  Listave Fillestare do të bëhet me datë 4, 5, 6, 7, 8 Nëntor 2021 .

Listat mund ti gjeni në webfaqen e Agjencisë Kosovare të Privatizimit www.pak-ks.org.  

Lexo edhe

Video