Ahmeti përkujton Ibrahim Rugovën: Udhëhoqi me shtetin e Kosovës drejt miqësisë me shtetet tjera të mëdha

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka kujtuar ish-presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova në 16-vjetorin e vdekjes së tij. Ahmeti ka thënë se politikat e udhëhequra nga Rugova i kanë dhënë shumë jo vetëm popullit shqiptar por edhe rajonit e më gjerë. “16 vite më parë u nda nga ne Ibrahim Rugova, patriot, intelektual dhe kontribues … Continue reading Ahmeti përkujton Ibrahim Rugovën: Udhëhoqi me shtetin e Kosovës drejt miqësisë me shtetet tjera të mëdha