Ahengu sekret i nxënësve në jug të Francës, ndërhyn policia

Ahengu sekret i nxënësve në jug të Francës, ndërhyn policia

Më shumë se 30 nxënës të shkollës së mesme organizuan një festë të fshehtë në Tarn në jug të Francës, ku tre nxënës festuan 18-vjetorin e lindjes, dhe xhandarmëria ndërhyri tre herë.

Kjo ndodhi të shtunën, 30 janar, pas së cilës tre kremtuesit u arrestuan për rrezikimin e njerëzve të tjerë, 18 u dënuan, ndërsa të tjerët arritën të shpëtonin para se të vinte policia, raporton Figaro.

Thuhet se anëtarët e xhandarmërisë ndërhynë tre herë për shkak të zhurmës, si dhe se nxënës nga biznesi dhe shkolla për inxhinierë nga Toulouse dhe Montoban morën pjesë në aheng.


Xhandarmëria tha se herën e parë ata erdhën me ftesë të fqinjëve për shkak të zhurmës, dhe herën e dytë me ftesë të organizatorëve të ahengut, të cilët i thirrën ata për të “qetësuar shpirtrat pas konfuzionit midis disa nxënësve”.

Për herë të tretë, ata ndërhynë me thirrjen e pronarit të objektit, i cili raportoi se kishte një incident kur një nga miqtë e tij i dha një shuplakë një nxënësi.

Mosmarrëveshja lindi pasi pronari ra dakord të merrte me qira një shtëpi për tetë persona, pasi atij iu tha se ishte një mbledhje familjare dhe pas incidentit, ai paraqiti një kërkesë për dëmshpërblim për shkak të dëmit të pretenduar.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: