Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpallë konkurs për

Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpallë konkurs për
  • Një gazetar në deskun informativ

Inkurajohen të aplikojnë të gjithë ata që kanë studiuar ose studiojnë gazetari, shkenca politike e sociale, por jo domosdoshmërisht.

Përparësi kanë personat me përvojë pune dhe obligative është njohja e gjuhës angleze.

CV-në, që duhet të përfshijë një fotografi, duhet ta dorëzoni në adresën elektronike [email protected] deri më datë 10 shkurt 2020.


Në e-mail, në subjekt duhet shkruhet titulli i konkursit.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

KosovaPress

Adresa: Rruga “Hamez Jashari ” Prishtinë Tel: 00383 38 249 721

Lexo edhe

Video