Agim Çeku dhe avokati Ramë Gashi në përkrahje të Daut Haradinajt

Agim Çeku dhe avokati Ramë Gashi në përkrahje të Daut Haradinajt

Kandidatit për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj i ka dal në përkrahje edhe ish-kryeministri Agim Çeku si dhe avokati i mirënjohur në Prishtinë, Ramë Gashi.

Në profilin e tij në Facebook, Haradinaj ka njoftuar se është i nderuar me përkrahjen ish-kryeministrit Çeku dhe avokatit të mirënjohur Ramë Gashi si shumë personaliteteve të tjera.

Postimi i plotë:


I nderuar me përkrahjen ish – kryeministrit Çeku dhe avokatit të mirënjohur Ramë Gashi si dhe shumë personaliteteve me rëndësi.

Të vendosur për të bërë ndryshimin e madh në kryeqytet.

#eparaPrishtina

#punamarë

Lexo edhe

Video