Agim Bahtiri viziton Organizatën e Prindërve të Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara në Mitrovicë

Agim Bahtiri viziton Organizatën e Prindërve të Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara në Mitrovicë

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për të parin e Mitrovicës, njëherësh kryetari aktual Agim Bahtiri së bashku me ekipin e tij kanë vizituar sot qendrën e Organizatës së Prindërve të Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara (OPFAKOS).


Ai me këtë rast tha se do të ofrojë përkrahje të vazhdueshme për këtë organizatë edhe gjatë mandatit të ardhshëm qeverisës.

“Aty gjetëm mirësinë dhe sinqeritetin e prindërve, të cilët sakrifikojnë gjithçka për të parë buzëqeshjen e fëmijëve të tyre. Zotohem mbi parimin njerëzor dhe parimin e punës, që përkrahja e deritashme do të shumëfishohet në katër vjetët e ardhshëm”, shkruan Bahtiri.

Lexo edhe

Video

error: