Agim Aliu prezanton projektet në fushën e sportit

Agim Aliu prezanton projektet në fushën e sportit

Kandidati për të parin e Ferizajt nga PDK-ja, njëherësh kryetari aktual Agim Aliu ka prezantuar projektet kryesore në fushën e sportit, të cilat do t’i realizojë gjatë mandatit të ardhshëm katërvjeçar.  


Ai ka thënë se zhvillimi i sportit do të ndihmojë në krijimin e kushteve sa më të mira për talent.

“Kam kënaqësinë të prezantoj projektet kryesore në fushën e sportit. Me përkushtimin më të madh do të angazhohemi për komunitetin e sportit. Rezultati do të jetë kushte më të mira për talent dhe përfaqësim i denjë i ngjyrave të qytetit në arenën kombëtare e ndërkombëtare”, ka thënë Aliu.

Lexo edhe

Video

error: