Aeroporti i Prishtinës me linjë të re ajrore Zagreb – Prishtinё – Zagreb nga 13 dhjetori

Aeroporti i Prishtinës me linjë të re ajrore Zagreb – Prishtinё – Zagreb nga 13 dhjetori

Aeroporti Ndёrkombёtar i Prishtinёs vazhdon tё mbetet njё ndёr aeroportet mё atraktive pёr kompanitё ajrore ekzistuese dhe pёr kompanitё e reja.

Njё ndёr linjat mё tё reja qё ёshtё shtuar tani ёshtё edhe ajo e Zagrebit, qe do tё filloj nga data 13 dhjetor 2021 çdo tё hёnё, tё mёrkurë dhe tё shtunë me nisje nga Zagrebi pёr Prishtinё nё ora 12:15 dhe anasjelltas nga ora 14:10.


Operatorët ajrorë Fly Reiseburo Prishtina, Air Munich dhe Mysky, tashmё kanё publikuar kёto fluturime nё sistemet e tyre pёr shitjen e biletave.

Kёto fluturime do tё operohen nga kompanitё ajrore Croatia Airlines, Trade Air dhe My Wings, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video