Aeroplanët e fundit amerikanë largohen nga Afganistani

Shtetet e Bashkuara kanë përfunduar tërheqjen e forcave të tyre ushtarake nga Afganistani, gati 20 vjet pas mbërritjes në atë vend, tha ushtria amerikane. “Unë dua të njoftoj fundin e tërheqjes sonë nga Afganistani dhe përfundimin e misionit të evakuimit të qytetarëve amerikanë, shtetasve të vendeve të treta dhe afganëve të cenueshëm. Avioni i fundit … Continue reading Aeroplanët e fundit amerikanë largohen nga Afganistani