Abdixhiku: Kurti ta kthejë diplomën nëse nuk e di se çmimi i rrymës kontraktohet

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës(LDK), Lumir Abdixhiku, në seancën e jashtëzakonshme e ka cilësuar popullist dhe të paditur Qeverinë që drejtohet nga kryeministri Albin Kurti, për menaxhim të krizës me energji elektrike. Në seancën e jashtëzakonshme ku po shqyrtohet vendimi të Qeverisë së Kosovës për masat e emergjencës në furnizimin e energjisë, Abdixhiku theksoi … Continue reading Abdixhiku: Kurti ta kthejë diplomën nëse nuk e di se çmimi i rrymës kontraktohet