Abdixhiku: Dita e parë e rikthimit në normalitet

Abdixhiku: Dita e parë e rikthimit në normalitet

Ish-ministri i Infrastrukturës, Lumir Abdixhiku ka thënë se sot ishte dita e tij e fundit në detyrë, por edhe dita e parë e rikthimit në normalitet.


“Me këto dyja shumëçka na ka mbetur në gjysmë. Do t’i vazhdojmë mu aty ku na kanë mbetë. Detyra e ministrit ishte nder dhe privilegj. Ju faleminderit të gjithëve për mbështetjen e dhënë. Pasardhësve në, tani dy ministritë, u uroj sukses”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

error: