Abdixhiku arrestimin e Molliqajt e quan hakmarrje politike

Kryetari i LDK-së Lumir Abdixhiku arrestimin e kryetarit të PSD-së Dardan Molliqaj e ka quajtur një hakmarrjeje të pastër politike dhe si të tillë e konsideron të papranueshëm dhe kundër demokracisë. “Kurti dhe Qeveria e tij nuk guxojnë të përdorin pushtetin policor për kërcënime e arrestime politike; sidomos kur për alternativë kanë ndjekjen normale e … Continue reading Abdixhiku arrestimin e Molliqajt e quan hakmarrje politike