Abbott komenton aplikimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Abbott komenton aplikimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott ka thënë se dëshira e Kosovës për t’u anëtarësuar në Këshillin e Evropës është një sinjal i mirëpritur i përkushtimit të saj ndaj demokracisë, sundimit të ligjit dhe mbrojtjes së të drejtave të të gjithë qytetarëve të saj.


Ai këto komente i bëri në Twitter. Ndërkohë, ka reaguar edhe Ambasada e Francës në Kosovë, ku ka thënë se e ardhmja e Kosovës është të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës.

Lexo edhe

Video