A.L. KosovaPress – Konkurs – Dizajner grafik dhe Social Media Manager

A.L. KosovaPress – Konkurs – Dizajner grafik dhe Social Media Manager

Agjencia e Lajmeve KOSOVAPRESS për nevojat e saj shpall konkurs për:

 1. Dy (2) dizajnerë grafikë
 2. Një (1) Social Media Manager

Kriteret për pozitën e parë:

 1. Aplikuesi duhet te ketë njohuri të mira ne programet Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign
 2. Person kreativ ne fushën e dizajnit grafik,
 3. Përvojë pune
 4. I motivuar dhe inspiruar qe të ndërmarrë vetiniciativë.

Ju lutem, bashkëngjitni ne CV dizajnet e punuara më herët, PDF ose JPG.


Kriteret për pozitën e dytë:

 1. Kujdeset për mirëmbajtjen e llogarive zyrtare në rrjetet sociale (Facebook, Instagram, Twitter),
 2. Krijimi i content (editimi i fotove, videove, etj),
 3. Krijimi i kampanjave,
 4. Krijimin e raporteve mujore për arritshmëri.
 5. Njohuri të shkëlqyera të reklamimit përmes rrjeteve sociale,
 6. Njohje me trendet dhe fushën e Marketingut Digjital,
 7. Eksperiencë pune në fushë të njëjtë

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në në e-mail adresën [email protected].

Konkursi mbetët i hapur nga data 14 tetor deri më 20 tetor 2021.

Lexo edhe

Video