A jeni gati për verë?

A jeni gati për verë?

Kopshti dhe produktet e verës – produktet që duhet t’i keni për të dëshmuar se jeni gati për këtë stinë!

Pas një dimri të gjatë me ngjyra të hirta, vjen stina e verës e cila karakterizohet me ngjyra të lumtura – brenda e jashtë!

Stina e verës ka rëndësi të veçantë sepse është një periudhë ku njerëzit shoqërohen më shumë, e familjet e shijojnë praninë e anëtarëve në rehatinë e ballkonit, tarracës, verandës ku keni shkëmbyer biseda e kujtime.

Por në mënyrë që stinën e verës ta bëni sa më të këndshme, patjetër se fillimisht duhet të jeni gati për këtë sezon!

Për të qenë sa më gati për këtë stinë e cila veçse ka ardhur, është e rëndësishme që t’i keni produktet e nevojshme të verës, produktet e kopshtit, dekorimet dhe shumëçka tjetër.


E kur flasim për këto gjëra, më nuk keni nevojë të brengoseni për trendet, kualitetet dhe estetikën e këtyre produkteve, pasi që Jysk, pas rihapjes së të gjitha pikave të veta, ka vendosur që të vijë me një ofertë për të gjithë konsumatorët e vet në produktet e verës.

Prej datës 5 qershor deri më 18 Qershor, shumë produkte të kopshtit, dekorime të ndryshme dhe produkte të tjera mund t’i gjeni me çmime shumë të volitshme dhe kualitet skandinav në të gjitha pikat ku gjendet JYSK.

Përveç se mund t’i vizitoni dyqanet, JYSK u ka mundësuar të gjithë konsumatorëve që produktet t’i porositin online në www.jysk-ks.com

Jysk është gati për verë… a jeni ju?

 

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: