A jeni gati për festën e vitit në ETC

A jeni gati për festën e vitit në ETC

17 vite rrugëtim së bashku me ETC, destinacionin tuaj për blerje.

Një FESTË E MADHE dedikuar për ju nga data 30.09 deri me 6.10.2022

Shfleto fletushkën online:

https://bit.ly/3dSnWFq

Çdo ofertë është pëzgjedhur me kujdes për të përmbushur kërkesat tuaja me zbritje deri 50%.

Mbi 30 artikuj me gratis apo Duo Pack të cilat nuk duhet të mungojnë në shportën tuaj.

Furnizime speciale, mbi 1000 artikuj risi për t’i dhënë ngrohtësi sezonës së vjeshtës në shtëpinë tuaj.


ETC ka menduar për të gjithë ju duke organizuar ambient festiv, shpërblime të çastit, mbi 10,000 dhurata dhe shumë surpriza gjatë 7 ditëve të festës.

Bleni, kurseni dhe argëtohuni në festën më të madhe të ETC

Ofertat mund ti përcillni përmes faqes zyrtare: www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës online: https://bit.ly/3dSnWFq

Në faqen zyrtare në Facebook: https://www.facebook.com/etcks/ 

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Lexo edhe

Video