A është i nevojshëm rinumërimi i plotë? Monitoruesit të ndarë, KQZ pret Supremen

Së fundmi janë shtuar zërat se duhet të ketë një rinumërim të plotë të votave pasi dyshimeve që ka pasur manipulime, kryesisht brenda partive, ku një kandidat i ka marrë një tjetri vota duke e dëmtuar dhe duke e lënë jashtë Kuvendit. Kjo do të shtynte afatin e certifikimit e rrjedhimisht edhe të formimit të … Continue reading A është i nevojshëm rinumërimi i plotë? Monitoruesit të ndarë, KQZ pret Supremen