A e ke shkarku hala Aplikacionin ebaa?

A e ke shkarku hala Aplikacionin ebaa?

Me një klik e-commerce platformen n’telefon e ki …

Shkarko aplikacionin me një klik në  https://bit.ly/2YhONQR dhe bëhuni gati për datat 12 dhe 13 korrik. E-days kampanja më e madhe e vitit në ebaa me zbritje në të gjitha kategoritë.

E-Commerce platforma Ebaa ka lansuar aplikacionin e saj për Android dhe Iphone duke ju mundësuar të bleni në çdo kohë nga telefoni juaj …

Aplikacionin ju mund t’a kërkoni edhe kështu :

  • Ne Google Play : e-baa
  • Ne Appstore : e-baa

Blej Online nga 70000 produktet apo 21 kategoritë e blerjes (Ushqimore, Higjienë, Kozmetikë, Tekstil, Veshmbathje, Tekstil Shtëpiak,  Elektronikë, Amvisëri, Plastikë, Lodra, Kopsht, Librari, Dekorime, Autokozmetike, Mjete Pune, Pishina, Mobilieri, Smart home, Aksesorë, Ushqim për Kafshë).

Ju mund të shfletoni shumë thjeshtë produktet brenda kategorive, të krijoni listën tuaj të dëshirave “Wish List”, të shtoni apo largoni produktet nga Shporta, të ri-porositni lëhetësisht artikujt të cilët i keni blerë më herët, të aplikoni për kthim të produktit dhe shumë mundësi të tjera të cilat mbeteni të i hulumtoni.


Pikat kryesore të Aplikacionit:

-Asortiman i gjerë i Artikujve

-Kërkim i sofistikuar i produkteve në aplikacion

-Ruajtje e historisë suaj të blerjeve në E BAA

-Pagesa Cash on Delivery dhe me Kartelë Bankare

-Shpërblime me Kupona në produkte të ndryshme

Kurr ma lehtë ske bo Shopping

Video

error: