• August 10, 2022
  • Last Update August 9, 2022 10:03 pm
  • Prishtinë
[ays_poll id=8]

Tjera

​WhatsApp revolucion në sigurinë e përdoruesit

WhatsApp do të lejojë përdoruesit të largohen nga bisedat në grup pa njoftuar të tjerët dhe të kontrollojnë se kush mund t’i shohë kur janë në

Vidhet një automjet në Fushë-Kosovë

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se një person me nënshtetësi gjermane ka raportuar se i kanë vjedhur veturën BMW X5 me targa gjermane. Rasti

Qeveria e Kosovës miraton masat e emergjencës në furnizim me energji

Qeveria e Kosovës me propozim të Ministrisë së Ekonomisë, gjatë mbledhjes së 91-të të mbajtur në formë elektronike, ka miratuar vendimin për shpalljen e masave emergjente

90 pacientë me Covid po marrin trajtim mjekësor nëpër spitale e klinika në

Nga raportimet e datës 1 gusht 2022, të klinikave të QKUK-së dhe  spitaleve të përgjithshme në trajtim mjekësor nga Covid-19 janë 90 pacientë. Raporti sipas klinikave

Abonohu