• 23 Shkurt, 2020
  • Last Update Shkurt 23, 2020 1:41 pm
  • Prishtinë

Tjera

Si të jeni më produktivë në punë ditën e hënë?

Për shumë njerëz, dita e hënë mund të jetë më e lodhshme se zakonisht. Kemi dëgjuar shpesh persona që ankohen për ditën e hënë, kjo pasi

Çiklistët marshojnë kundër ajrit të ndotur, kërkojnë nga qytetarët të shfrytëzojnë biçikletat

Përveç kushteve minimale të infrastrukturës dhe sigurisë, çiklistët thonë se tani po përballen edhe me ajër të pashëndetshëm, i cili vjen si rrjedhojë e dominimit të

Koronavirus infekton edhe Samsungun

Koronavirusi duket se ka prekur edhe gjigandin e teknologjisë Samsung. Samsung Electronics tha të shtunën se një rast koronavirus ishte konfirmuar në kompleksin e fabrikës së

Bibla e shtypur në pllaka metalike para 565 viteve

Johannes Gutenberg në vitin 1455, shtyp librin e parë Biblën me pllaka metalike. Më parë librat kopjoheshin me dorë apo shtypeshin me pllaka të gdhendura druri

Abonohu

error: