• December 5, 2022
  • Last Update December 5, 2022 7:14 pm
  • Prishtinë
[ays_poll id=8]

Tjera

IPK jep 5 rekomandime për Policinë e Kosovës

Inspektorati Policor i Kosovës, respektivisht Departamenti i Inspektimit ka publikuar raportin e inspektimit të rregullt në fushën “Menaxhimi i thirrjeve dhe reagimit policor”, ku ka dhënë

Borrell: Agresioni rus kundër Ukrainës është shkelje e parimeve mbi të cilat bazohet

Shefi i diplomacisë evropiane Josep Borrell deklaroi sot se agresioni rus kundër Ukrainës, shkatërrimi sistematik i infrastrukturës civile dhe përdorimi i dimrit si armë me qëllim

BE-ja dhe Suedia i dhurojnë Kosovës pajisje për mbrojtjen e pyjeve

Për të mbështetur luftimin e prerjeve ilegale në Kosovë, programi i pylltarisë i FAO-s, i bashkëfinancuar nga BE-ja dhe Suedia, i dorëzoi Agjencisë Pyjore të Kosovës

Ngjarjet e datës 30 nëntor

Mbahet Panairi Kombëtar i Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2022 organizuar nga Qeveria e Kosovës, GIZ, Universiteti i Prishtinës dhe Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (KDWV). (Salla “1 Tetori”,

Abonohu