• January 28, 2023
  • Last Update January 27, 2023 10:58 pm
  • Prishtinë

Tjera

Një i porsalindur 7,5 kilogramësh

Angerson dos Santos me gjatësinë e tij prej 60 centimetrash dhe një peshë prej 7,5 kilogramësh është një nga fëmijët më të mëdhenj të lindur ndonjëherë

Lukas Mandl nderohet me çmimin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti “Kadri Zeka”

Universiteti Publik “Kadri Zeka”, në Gjilan, ka nderuar anëtarin e Parlamentit Evropian, Lukas Mandl me çmimin “Doctor Honoris Causa”. Sipas komunikatës së këtij universiteti, ky titull

Vitia: Shëndetësia primare është në fokus të MSh-së

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia sot priti në takim shefin e Zyrës së Bankës Botërore për Kosovë, Massimiliano Palucci të cilin e njoftoi edhe për projektet

Abonohu