• October 1, 2020
  • Last Update September 30, 2020 9:04 pm
  • Prishtinë

Tjera

Publikohen dokumente sekrete sovjetike për bazën në Hënë: Ja pse programi u anulua

Agjencia ruse Roscosmos ka botuar 46 dokumente, si dhe foto, ilustrime dhe video-kronika të programit hënor të Bashkimit Sovjetik, i cili në fund të viteve 1960

Kompjuteri që lexon mendjen e njeriut! Eksperimenti në Helsinki zbulon atë që ne

Studiuesit në Helsinki kanë zhvilluar një teknikë me të cilën një kompjuter modelon perceptimin vizual duke vëzhguar sinjale nga truri i njeriut. Në të vërtetë mund

Njerëzit sarkastikë janë më të zgjuar, më seksi dhe më të suksesshëm se

Sarkazma mund të keqkuptohet dhe nuk është për të gjithë. Sidoqoftë, në disa raste, sarkazma mund të ndihmojë në edukimin e marrëdhënieve, të rritë krijimtarinë, apo

Një rrjet liqenesh të fshehura zbulohen në Mars

Marsi është i njohur për peizazhin e tij të kuqërremtë dhe të ftohtë në shkretëtirë. I gjithë planeti është i mbuluar me shkretëtirë në dukje të

Abonohu

error: