• November 26, 2022
  • Last Update November 26, 2022 11:53 am
  • Prishtinë
[ays_poll id=8]

Tjera

Vogel: Qëllimi i fazës së re është diçka më pak se njohja

Rëndësia e vërtetë e dakordimit të Kosovës dhe Serbisë lidhur me çështjen e targave, është se e lë mënjanë çështjen e ndezur aktuale dhe i angazhon

Policia thotë se 200 kg kanabis të sekuestruara ‘u hëngrën nga minjtë’ në

Policia në Indi u ka vënë sot fajin minjve për shkatërrimin e rreth 200kg kanabis të sekuestruara nga trafikantët, që mbahej në stacionet e policisë. “Minjtë

15 fjalët që duhet t’i përdorni në CV dhe 15 të tjera që

Hapi i parë përmes të cilit do ta krijoni përshtypjen e parë te punëdhënësi potencial është CV-ja. Sipas US News & World Report, duhen më pak

KMDLNJ: Kryeprokurori Smith duhet të hetohet për pengim të drejtësisë

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut – KMDLNJ, sot reagoi pasi Kryetari i Prokurorisë së Posaçme të Kosovës, Jack Smith u emërua këshilltar

Abonohu