Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje
  • March 6, 2021
  • Last Update March 5, 2021 11:05 pm
  • Prishtinë
2069
Kush duhet të jetë kryetari i ri i LDK-së?

Tjera

Shkencëtarët po zhvillojnë një rrjet alternativ për të kërkuar UFO

Një rrjet alternativ global për kërkimin e objekteve të panjohura fluturuese, i cili nuk do të lidhet me organizatat qeveritare, po zhvillohet nga një grup shkencëtarësh

Avioni me shpejtësi 1170 km/h kryen vitin e ardhshëm fluturimet testuese

Është ende një projekt, por fotot e reja që tregojnë sesi do të jetë avioni i ri supersonik me të cilin udhëtimi Nju-Jork – Londër do

Nisma: Prekazi është vendi ku pavarësia dhe liria kanë marrë jetë

Nisma Socialdemokrate në përkujtim të 23 vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka theksuar se më 5, 6 dhe 7 mars, në Prekaz u

Çfarë është rekrutimi?

Rekrutimi i referohet procesit të identifikimit, tërheqjes, intervistimit, përzgjedhjes dhe punësimit të punonjësve. Me fjalë të tjera, përfshin gjithçka, nga identifikimi i një nevoje për personelin

Abonohu

error: