• August 16, 2022
  • Last Update August 16, 2022 10:01 pm
  • Prishtinë
[ays_poll id=8]

Tjera

Lidhja sytë me shami!…

(Kërkesë e turpshme, dhe turpi i kërkese së MASHT-it, nga njëra anë, dhe miratimi i turpshëm e turpi i miratimit të kësaj kërkese nga ana e

Macron nënshkruan protokollin për anëtarësimin e Suedisë dhe Finlandës në NATO

Presidenti francez, Emmanuel Macron nënshkroi protokollin e ratifikimit për anëtarësimin e Suedisë dhe Finlandës në NATO, njoftoi pallati Elysee. Më herët, parlamenti francez kishte miratuar pranimin

Hapet sezoni i gjuetisë në Bullgari, institucionet kompetente planifikojnë kontrolle

Zëvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë në Bullgari, Valentin Chambov, hapi sezonin e gjuetisë të shtunën në një festë gjuetie pranë qytetit Danubian të Silistra, njoftoi Ministria

Policia në kërkim të Blend Zekajt

Policia e Kosovës në rajonin e Pejës po këkron bashkëpunim me qytetarët që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e Blend (Asllan) Zekaj, të lajmërojë Policinë

Abonohu