• August 5, 2020
  • Last Update August 4, 2020 9:03 pm
  • Prishtinë

Tjera

Shkencëtarët: Atmosfera po bëhet më e elektrizuar, gjithnjë ka më shumë stuhi dhe

Ngrohja globale po çon në një numër në rritje të stuhive dhe rrufeve – ato shfaqen aty ku nuk kanë qenë kurrë më parë. Ky është

Djali papritmas bëhet i përgjumur, mjekët gjetën diçka të tmerrshme në kokën e

Mjekët nga Jerusalemi u tronditën kur zbuluan shkakun e përgjumjes së papritur te një djali nëntëvjeçar, i cili u soll në spital nga prindër të shqetësuar.

Njerëzit mund të transmetojnë koronavirusin te macet dhe qentë

Një studim i shkencëtarëve italianë ka treguar që njerëzit mund të transmetojnë COVID-19 te macet dhe qentë. Studimi ekzaminoi 540 qenë dhe 277 mace që jetojnë

Nëse nuk shitet brenda 15 shtatorit, TikTok do të ndalohet në ShBA

Presidenti amerikan, Donald Trump tha sot se rrjeti social shumë i njohur TikTok, në pronësi të kompanisë kineze “ByteDance”, duhet të shitet para mesit të shtatorit,

Abonohu

error: