• January 21, 2021
  • Last Update January 20, 2021 11:09 pm
  • Prishtinë

Tjera

Zbulohet bota që mendohej se nuk ekzistonte

Zbulimi i një planeti për të cilin shkencëtarët besonin se nuk mund të ekzistonte mund të çonte në një ndryshim në opinionin popullor për mënyrën se

Honda paralajmëron SUV hibrid – foto

Prodhuesi i automjeteve Honda tregoi ngacmuesin në formën e disa fotove. Konfirmimi ka mbërritur nga Honda – më 18 shkurt do të paraqesë një SUV hibrid

BMW më e popullarizuara në Amerikë

BMW kishte një rënie të shitjeve në Shtetet e Bashkuara vitin e kaluar, me rreth 17.7 për qind ose 278,732 njësi, por vazhdon të jetë automjeti

Turqia ndalon reklamimin në disa rrjete sociale

Turqia sot ndaloi reklamimin në rrjetet sociale Twitter, Periskop dhe Pinterest për shkak të mosrespektimit të ligjit të ri, i cili forcon ndjeshëm fuqinë e qeverisë

Abonohu

error: