• December 2, 2021
  • Last Update December 2, 2021 4:59 pm
  • Prishtinë
[ays_poll id=8]

Tjera

5 mënyra për të sjellë humor në intervistën e punës

Kur buzëqeshni, vazhdoni të buzëqeshni! E gjithë bota është me ju. -Louis Armstrong Qofshi rekruterë ose jo, imagjinoni sikur i keni dy kandidatë dhe duhet të

​5 gabime që i bëjnë njerëzit gjatë njohjeve

Njerëzit mendojnë që sa më i zgjeruar është rrethi i njerëzve që njohin aq më mirë është. Ky mbase është gabimi i parë dhe më i

10 shenjat që tregojnë se një mjedis pune është toksik

Të gjithë ata që punojnë e kanë ndonjë periudhe të keqe në punë. Ndonjë javë ose muaj që gjithçka po shkon ters. Se çfarë ndodhë që

10 shenjat që tregojnë se një mjedis pune është pozitiv

Të qenit pjesë e një kompanie e cila beson që vendi punës e bën ndryshimin edhe në jetën jashtë saj, është zakonisht puna që e doni

Abonohu

error: