961 gjoba për mosrespektim të masave anti-covid

961 gjoba për mosrespektim të masave anti-covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 961 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.


Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 1165 tiketa trafiku.

Ndërkohë bëhet e ditur se kanë ndodhur 20 aksident trafiku me të lënduar dhe 48 aksident trafiku me dëme materiale.

Lexo edhe

Video