90 vite nga themelimi i KF Llapit

90 vite nga themelimi i KF Llapit

Njëri nga klubet më me histori dhe më të rëndësishmet në Superligën e Kosovës, Llapi, sot shënon 90 vjetorin e themelimit.

Sot është një ditë historike për klubin më të vjetër të Podujevës dhe njëherit klubin më të suksesshëm, KF Llapi.


Gjatë këtyre viteve Llapi ka kaluar në shumë sfida, duke arritur tashmë në një nivel tjetër të organizimit dhe funksionimit si klub.

Me këtë rast, përmes një postimi në faqen zyrtare, klubi ka falenderuar të gjithë ata që ndër vite kontribuan në një mënyrë apo tjetër në rritjen dhe zhvillimin e klubit.

Lexo edhe

Video