90 pacientë me Covid po marrin trajtim mjekësor nëpër spitale e klinika në Kosovë

90 pacientë me Covid po marrin trajtim mjekësor nëpër spitale e klinika në Kosovë

Nga raportimet e datës 1 gusht 2022, të klinikave të QKUK-së dhe  spitaleve të përgjithshme në trajtim mjekësor nga Covid-19 janë 90 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 32 pacientë +1 në mjekim Intensiv

Mjekimi Intensiv Qendror, 2 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë


Klinika e Gjinekologjisë, 7 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje

Spitali i Gjakovës,12 pacientë

Spitali i Pejës,14 pacientë

Spitali i Gjilanit,14 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë

Lexo edhe

Video